Danske Byggeøkonomers Persondatapolitik

Danske Byggeøkonomer er en medlemsforening der både udbyder uddannelser og medlemsmøder til sine medlemmer og til de personer der er ansat i medlemsvirksomhederne. 

 

I forbindelse med optagelse på en af foreningens uddannelser

De data, som vi indsamler om medlemmerne og dem der gerne vil deltage i vores uddannelser eller medlemsmøder bliver udelukkende brugt, så vi kan få fat på jer og informere jer om fremtidige aktiviteter. Vi indsamler navn, email og firmaadresse. I forbindelse med optagelse på en af vores uddannelser beder vi også om at få tilsendt et CV. Det bliver slettet såsnart man er færdig på uddannelsen. Efter endt uddannelse beholder vi kun jeres navne og om I har bestået eller ej. Eventuelle karakterark bliver også slettet. Vi opbevarer jeres navne, så vi på et senere tidspunkt kan slå op, om I har taget uddannelsen. Det sker ikke så sjældent, at folk ringer og beder om en kopi af deres uddannelsesbevis. Derfor gemmes disse informationer. Ved tilmelding til en af vores uddannelser, bliver man informeret om, hvad vi bruger data til. 

 

 

Medlemsliste på hjemmesiden

På hjemmesiden har vi en synlig medlemsliste over samtlige virksomheder og Byggeøkonomer der er medlem af foreningen. Medlemssiden viser udover virksomhedens navn også navnene og arbejdsmail på de folk der er medlem af siden. Grunden til at navn og emails vises er dels fordi folk så kan komme i kontakt med en Byggeøkonom, men også i lige så høj grad for, at Byggeøkonomerne kan komme i kontakt med hinanden og styrke netværket i foreningen. 

Medlemslisten bliver også brugt til at sende kontingentopkrævninger ud 4 gange om året. 

 

Nyhedsbreve

Sekretariatet udsender Nyhedsbreve til medlemmer og andre interessenter, som selvstændigt har meldt sig til foreningens nyhedsbreve. Nyhedsbrevene bruges som informationsrør til medlemmerne og er også den kanal, hvorpå der oplyses om kommende faglige medlemsmøder eller kurser. Medlemmerne og dem der har tilmeldt sig nyhedsbrevet er blevet spurgt om, hvorvidt de ønsker at få tilsendt mails fra os. 

 

Færden på hjemmesiden

Danske Byggeøkonomer registrerer automatisk log-ind- og log-ud-tidspunkter, IP-adresser, samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i byggeokonomer.dk-universet. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og e-mail.


Danske Byggeøkonomer har adgang til disse forskellige analyseværktøjer, der bistår foreningen med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af byggeokonomer.dk.

Indtil videre har foreningen ikke aktivt brugt tid på at få lavet analyser af vores brugere på hjemmesiden, og hvis det bliver aktuelt, så vil vi informere om det på hjemmesiden.