Foreningens netværk

Foreningen fungerer som netværk for Byggeøkonomer og andre med interesse indenfor byggeøkonomi. Internt i foreningen er der mindre netværk, som arbejder fx. med totaløkonomi, IKT og udvikling af foreningens medlemmers mulighed for faglig opdatering indenfor byggeøkonomi.

Udover at foreningen samarbejder med CEEC og RICS, så samarbejder vi også med andre andre organisationer for at styrke det tværfaglige samarbejde i branchen.

 

Vil du gerne danne en netværksgruppe i foreningens regi?

Hvis du har idéer eller områder indenfor byggeøkonomi, som interesserer dig mere, er du velkommen til at kontakte os og så vil vi være behjælpelig med at finde andre personer i netværket, som kunne tænkes at være med i en netværksgruppe. 

For et par år siden havde vi fx. en totaløkonomi-gruppe og en IKT-gruppe. Foreningen faciliterede møderne i grupperne og udover faglige diskussioner, arrangerede grupperne også en lang række medlemsmøder for resten af foreningen. 

 

Aktivitetsudvalg - vil du være med? 

Foreningen har også to aktivitetsudvalg, som mødes 1-2 gange om året og er med til at planlægge kommende medlemsmøder, kurser og andre aktiviteter i foreningen. 

Hvis du har lyst til at være med i gruppen er du velkommen til at skrive til os.