Webinar: Brugbar byer for Seniorer

AFLYST PGA SYGDOM - FLYTTES TIL SLUTNINGEN AF AUGUST!

 

 

Indhold
Hvad er en brugbar by for seniorer?
På dette webinar får du et indblik i hovedpointer fra en netop offentliggjort analyse af seniorers behov i byen. Analysen er baseret på observeret senioradfærd og kvalitative seniorinterviews i mange typer byer og byrum over hele Danmark. Mere end 50 seniorer mellem 65 og 99 år har bidraget med deres oplevelser af ønsker og behov i byen. På denne baggrund er der identificeret seks overordnede seniorbehov. Analysen baserer sig desuden på litteraturstudier, ekspertinterviews og afdækning af fremtidstrends. Analysen ’Brugbare byer for seniorer’ er lavet for Sundhedsstyrelsen af de to bystrategiske rådgivere, Lotte Nystrup Lund og Katinka Hauxner. Oplægget holdes af Lotte Nystrup Lund, der ejer rådgivningsvirksomheden futurista.dk og forsker i bæredygtig byudvikling på Arkitektskolen på Det Kongelige Akademi. På webinaret præsenteres også inspirationseksempler fra danske og udenlandske seniorvenlige byrum, og værktøjer involvering af seniorer i byudvikling.

 

Oplægsholder
Lotte Nystrup Lund. Ph.D. fellow. Forandringsleder og Futurista®

Lotte forsker i bæredygtig byudvikling i samarbejde med Arkitektskolen på Det Kongelige Akademi og Udviklingsselskabet By & Havn.

 

Dato & tidspunkt for kurset
Tirsdag d. 8 juni 2021 kl. 16.00 - 17.00 - AFLYST PGA SYGDOM - FLYTTES TIL SLUTNINGEN AF AUGUST

 

Sted
Webinar, du får sendt link ud dagen før. 

 

Pris
Gratis for medlemmer af foreningen og deres kollegaer. Hvis du ikke er medlem kan du deltage ved et gebyr på 700 kr. + moms

 

TJEK HER OM DIN VIRKSOMHED ER MEDLEM

 

Tilmeldingsfrist 7. juni 2021

 

Tilmelding
Tilmelding kan ske pr. mail til sekretariatsleder Kalinka Stapput 
 

 


Hvor/Hvornår

Dato og tid:

08-06-2021 16:00 - 17:00

Adresse:

,

Kontaktinfo:

kst@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

100

Mødested:

Webinar via zoom

Telefon:

22375616