Webinar: Boligliv i højden

 

Indhold
Hvordan bygger man et godt højhuse – set med beboernes øjne?

I Danmark er der igen gang i højhusbyggeriet. En stigende efterspørgsel på boliger og de stigende grundpriser i vækstbyerne har gjort det attraktivt for udviklere og investorer at bygge nye boliger i højden. For de større danske kommuner har nyt højhusbyggeri givet mulighed for at få opført flere boliger til en voksende befolkning, fortætning af eksisterende byområder, større variation i bebyggelsestypologier og at skabe identitet i nye byudviklingsområder. Der er derfor al mulig grund til at interessere sig for, hvad der skal til for at beboerne i højhusene oplever et godt boligliv.

Højhusbyggeri har altid været genstand for debat. Den hidtidige viden om boligliv i højden er dog enten forældet eller relaterer sig til international boligkultur og - tradition. Det kan i værste fald betyde, at de danske, nybyggede højhuse ikke lever op til beboernes behov og forventninger til det gode boligliv. Derfor har et forskerteam fra instituttet BUILD på Aalborg Universitet i samarbejde med rådgivningsvirksomheden Hauxner undersøgt nutidens boligliv i højden set fra beboernes perspektiv. Oplægget præsenterer projektets væsentligste pointer, og giver anbefalinger til, hvad man skal være opmærksom på, når man bygger højhuse til bebyggelse.

 

Oplægsholder
Mette Mechlenborg, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri, By og Miljø

 

Dato & tidspunkt for kurset
Torsdag d. 24 juni 2021 kl. 16.00 - 17.00

 

Sted
Webinar, du får sendt link ud dagen før. 

 

Pris
Gratis for medlemmer af foreningen og deres kollegaer. Hvis du ikke er medlem kan du deltage ved et gebyr på 700 kr. + moms

 

TJEK HER OM DIN VIRKSOMHED ER MEDLEM

 

Tilmeldingsfrist 23. juni 2021

 

Tilmelding
Tilmelding kan ske pr. mail til sekretariatsleder Kalinka Stapput 
 

 


Hvor/Hvornår

Dato og tid:

24-06-2021 16:00 - 17:00

Adresse:

,

Kontaktinfo:

kst@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

100

Mødested:

Webinar via zoom

Telefon:

22375616