Medlemsmøde i Aarhus: Præsentation

 

Fejl du IKKE skal begå, når du præsenterer!

Når du skal præsentere et projekt eller pitche en idé for en større forsamling, er det vigtigt, at du har evnen til at være klar i spyttet og trænge igennem med dit budskab.

Som formidler er det vigtigt at vide noget om perception og hukommelse, samt hvordan vores oplevelser konsolideres i hukommelsen. Og tilrette din præsentation derefter.

En præsentation og et budskab skal ikke tage udgangspunkt i, hvad du gerne vil ud med. Den skal tage udgangspunkt i, hvad tilhørerne kan modtage og absorbere.

Det er ligeledes vigtigt, at vi kan fastholde vores tilhøreres opmærksomhed -  og netop opmærksomheden er en meget flygtig og sparsom ressource i vores hjerner. Det stiller særlige krav til dig som formidler!

 

På dette spændende medlemsmøde præsenteres en række af de fejl, du ikke bør begå, hvis du gerne vil have at dine budskaber skal gøre et varigt og godt indtryk.

 

Oplægsholder
Oplægsholderen er Henrik Skovdal, Partner i Promentum. Henrik er organisationskonsulent med stor erfaring i kommunikation og formidling, lederudvikling, forandringsledelse, konflikthåndtering og teamudvikling i Danmark og Norge. Uddannet cand. mag i samfundsfag og medievidenskab. Henrik Skovdal er en humoristisk og passioneret oplægsholder, der formår at formidle kompliceret stof på en underholdende og inspirerende facon.

 

Dette medlemsmøde er en smagsprøve på noget af indholdet på vores lederuddannelse, hvor formidling og personlig gennemslagskraft indgår som det første modul. Læs evt mere om uddannelsen her

 

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig senest 3 dage før medlemsmødet.

 

Medlemsmødet er gratis for alle personlige medlemmer og alle, som er ansat i en virksomhed, der er medlem af foreningen. Se om din virksomhed er medlem her.  Hvis din virksomhed ikke er medlem, men du alligevel gerne vil deltage, kan du læse om deltagergebyret under tilmeldingen nedenfor

Ved udeblivelse af medlemsmødet, uden afbud, vil man blive pålagt et gebyr på 700 kr. ved næste kontingentopkrævning. 


  • 17:00 - 18:00 Henrik Skovdal holder oplæg
  • 18.00 - 18.30 Sandwich & netværk
  • 18.30 - 19:00 Diskussion & afrunding

Hvor/Hvornår

Dato og tid:

27-04-2017 17:00 - 19:00

Adresse:

Sted meldes ud snart , 8000 Aarhus C

Kontaktinfo:

db@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

50

Mødested:

Danske Byggeøkonomer

Telefon:

2237 5616