DEN GULE STOL (WEBTALK):

 

Stress i byggebranchen - hvordan kan vi undgå sygemeldinger?

 

                                                                                       

Overempati dræber dine ledelsesevner - Stop med at opfatte ledere som "superhelte".


Kalinka Stapput starter her en samtalerække om stress op. Fokus vil især være på, hvordan man kan undgå at det ender med en sygemelding. Hun vil invitere eksperter på området ind og få konkrete eksempler på, hvordan forskellige virksomheder i byggebranchen arbejder bevidst på at undgå at deres medarbejder udvikler stress.

Samtalerækken henvender sig til såvel ledere af virksomheder, som ønsker at få værktøjer og indsigt i, hvordan man kan arbejde med problemet i sin virksomhed, men samtalerne henvender sig også til ansatte, som er nysgerrige efter at blive klogere på, hvad man selv kan gøre for at undgå at komme så langt ud, så man føler sig nødsaget til at melde pas for en rum tid. 

 

Man behøver ikke at deltage i alle samtalerne, for at få et udbytte. 

 

 

Hvem taler Kalinka med
I denne samtale har Kalinka inviteret Karina Maria med ind i Den Gule Stol. De seneste 5 år har Karina arbejdet som HR-leder i EKJ, hvor hun har haft ansvaret for leder- og medarbejderudvikling samt forebyggelse af trivsel og skabelse af et sundt arbejdsmiljø. Med ansvar for hele HR-området og 280 medarbejdere, hvoraf 180 sidder på hovedkontoret, er Karina Maria alene i HR hvor hun er en central figur i udviklingen af EKJ’s strategi for at bekæmpe "stress-epidimien". Karina er i gang med pilotprojektet "Sig det højt" hos EKJ. Læs mere om Karina nedenfor. 

 

 

Fokusområder i dagens samtale: "Superkræfter i selvopfattelsen"
Karinas tilgang til livet og arbejdet - menneskets potentialer og faldgruper. En leders primære ansvar er at sørge for egen trivsel, for uden at tage vare på sig selv, er det svært at være noget for andre. 
Hvis du ikke kan passe på dig selv, kan du heller ikke passe på andre. Hvordan kan lederens manglende evne til at sige fra påvirke mennersker arbejdsliv. Hvorfor dræber overempati dine lederevner og hvordan kan vi ændre opfattelsen af ledere fra at opfatte sig som "superhelte" til at tænke, "at de også blot er et menneske"?  Hvorfor er den traditionelle kaffepause vigtig at indføre igen? og ikke mindst, hvordan kan vi balancere arbejde og personlig refleksion for at undgå stress og økonomiske omkostninger?

 

Vi vil i løbet af samtalen også komme ind på Karinas kommende bog. 

 

 

Sted
Zoom. Linket bliver sendt ud på dagen.

 Tid
Tirsdag d. 10. september 2024 kl. 15.30 - 16.30

 


 

Målgruppen for medlemsmødet
Byggeøkonomer og kollegaer fra medlemsvirksomhederne.  

 

Hvem er gæsten - en kort præsentation
Karina Maria er en ildsjæl, der brænder for at skabe positive forandringer i organisationer. Hendes uddannelsesbaggrund er mangfoldig og omfatter en merkonomgrad i virksomhedsøkonomi & ledelse, samt uddannelser inden for handel, kontor, ledelse, coaching og professionsmentoring. Karina har tidligere drevet virksomheden Mentor & Kompetencehuset som ledelsesrådgiver og har være en af landets førende skribenter i Børsen Ledelse, hvor hun har delt sin indsigt inden for ledelsesområdet”. Nedenfor link til et lille udpluk af arktiklerne her:

https://borsen.dk/nyheder/generelt/energityve-giver-dine-medarbejdere-stress

https://borsen.dk/nyheder/generelt/over-empatien-draeber-din-lederevne

https://borsen.dk/nyheder/generelt/skal-du-vaere-elitesoldat-for-at-faa-succes-som-kvinde

https://borsen.dk/nyheder/generelt/laer-af-en-forandring-i-din-organisation

 

 

Pris
Medlemsmødet er gratis for medlemmer af foreningen og medarbejdere fra medlemsvirksomhederne.
Hvis din virksomhed ikke er medlem, men du alligevel gerne vil deltage koster det 350 kr. + moms at deltage.

 


Tilmelding
Tilmelding til medlemsmødet skal ske via mail til Kalinka Stapput. Skriv i mailen om du er uddannet byggeøkonom eller en kollega.  

Tilmeldingsfrist 
9. september 2024 kl. 12.00 


Ændringer i programmet
Vi forbeholder os ret til at ændre i både program og datoer, så hold jer selv opdateret på hjemmesiden.

 


Hvor/Hvornår

Dato og tid:

10-09-2024 15:30 - 16:30

Adresse:

,

Kontaktinfo:

kst@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

80

Mødested:

Zoom

Telefon:

2237 5616