Foreningen har købt en lejlighed i Bagenkop på Langeland

 

Hvem kan leje lejligheden?

Lejligheden er foreningens og kan derfor kun udlejes til Byggeøkonomer, som er medlem af foreningen og deres kollegaer fra medlemsvirksomhederne.

Her kan du se om din virksomhed er medlem

 

Beskrivelse af lejligheden

Lejligheden er beliggende på Bagenkop Havn, som både er en aktiv fiskerihavn og en velbesøgt lystbådehavn. På havnen ligger også flere kiosker, en bager og byens Brugsen. Lejligheden har frit udsyn over havet og stranden fra den ene side og husene og havnen fra den anden. 

Lejligheden er beliggende på 1 og 2. sal og er på 123 kvm. Der er snilt plads til 6 personer fordelt over 3 soveværelser med dobbeltsenge. På 1 sal er der to altaner, et stort Køkkenalrum, et soveværelse og et badeværelse. På 2. sal er stuen, et badeværelse mere og yderligere to soveværelser. 

Se plantegning nedenfor

 

     

Området

Lejligheden er beliggende på Sydlangeland, hvorfra der er rig mulighed for at opleve den smukke kuperede natur og ét af Langelands varetegn, nemlig de "vilde heste". Her er gode muligheder for lange gode vandreture til fx. Gulstav Mose eller Dovns Klint, hvor man i godt vejr kan se helt til Tyskland. Langeland i sig selv er også interessant at udforske, her finder man et varieret landskab, flere små søde byer, flotte strande, gode restuaranter og masser af små gallerier. Lejligheden er perfekt til badeliv, men også til lange blæsende gåture i efteråret og om vinteren. Apropos badeliv, så er man ved at bygge et havnebad på Bagenkop Havn, hvorfra man også vil kunne bade om vinteren. Lejligheden er altså et godt udgangspunkt året rundt. 

I løbet af den næste tid vil vi lægge flere uddybende forslag til aktiviteter på Langeland op her på hjemmesiden. 

 

Download denne pdf med flere billeder: 

/Images/DBO/Langeland/billeder af lejligheden.pdf

 

 

Ønsker du at leje lejligheden?

Efter nytår kommer der en kalender op her på hjemmesiden, hvor I så kan booke jer ind selv. Dog vil der i januar måned kun være muligt for Byggeøkonomer at booke den. Hvis flere ønsker samme uge, vil der foregå lodtrækning. 1 februar vil kalenderen også være åben for kollegaer fra medlemsvirksomhederne. 

 

Lejen løber fra mandag til mandag 

 

 

Kontakt Kalinka Stapput:

Telefon: 2337 5616

Email: kst@byggeokonomer.dk