DEN GULE STOL (WEBTALK): Stress - Hvordan lever vi med den?

                                     

 

 

Stress - Hvordan lever vi med den?

Stress er en uundgåelig del af vores liv. Det er en naturlig biologisk respons, der hjælper os med at håndtere udfordringer, holde os vågne, og fokuserede. Uden stress ville vi ikke være i stand til at komme i gang om morgenen, præstere på arbejdet, eller reagere hurtigt i pressede situationer.

Kroppen udskiller blandt andet hormonerne kortisol og adrenalin, som fører til en tilstand af højt beredskab - det er netop denne respons, der giver os det nødvendige skub, når vi har brug for det.

Men på trods af de positive aspekter kan stress også være skadeligt, hvis det bliver langvarigt eller overvældende. I Danmark føler 29% af befolkningen sig stressede, et bekymrende højt tal. Et stresskollaps er på ingen måde ønskeligt og kan have betydelige konsekvenser.

Men hvordan bekæmper vi stress? Er stress altid arbejdsrelateret? Kan jeg utilsigtet skubbe mig selv ud i en tilstand af stress? Hvis det er arbejdsrelateret stress - hvad er så lederens ansvar? Hvad er medarbejderens ansvar? Hvilke systemer kan vi implementere på arbejdspladsen for at hjælpe med at spotte og håndtere stress i tide? Sidst, men ikke mindst – kan vi lære noget fra sportens verden omkring stresshåndtering?

På medlemsmødet inviterer Stig Buestad-Kjeldsmark til en dialog om stress og vores håndtering af den. Forhåbentlig vil du opnå nye perspektiver på stress og få nye værktøjer til at håndtere stress, enten hos dig selv eller i din virksomhed.

 

Oplægsholder
Stig Buestad-Kjeldsmark er indehaver af Kjeldsmark Aps, en virksomhed der fokuserer på ledelsesudvikling, lederuddannelse, og stressrådgivning. Stig underviser også på vores Projekteringslederuddannelse og laver korte Lederkurser for os.

 

Sted
WEBINAR  - LINK SENDES UD DAGEN INDEN


Tid

31. Oktober 2023 KL. 16.30 - 17.30. 

 

Målgruppen for medlemsmødet
Byggeøkonomer og kollegaer fra medlemsvirksomhederne. 

 

Pris
Medlemsmødet er gratis for medlemmer af foreningen og medarbejdere fra medlemsvirksomhederne.
Hvis din virksomhed ikke er medlem, men du alligevel gerne vil deltage koster det 750 kr. + moms at deltage.



Tilmelding
Tilmelding til medlemsmødet skal ske via mail til Kalinka Stapput. Skriv i mailen om du er uddannet byggeøkonom eller en kollega. 
Hvis man udebliver fra medlemsmødet uden at have meldt afbud (senest dagen før), vil der blive pålagt et ekstra gebyr på 750 kr. på næste kontingentopkrævning. 

 

Tilmeldingsfrist 
30. OKTOBER 2023 kl. 12.00 


Ændringer i programmet
Vi forbeholder os ret til at ændre i både program og datoer, så hold jer selv opdateret på hjemmesiden.

 


Hvor/Hvornår

Dato og tid:

31-10-2023 16:30 - 17:30

Adresse:

,

Kontaktinfo:

kst@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

76

Mødested:

Zoom

Telefon:

2237 5616