DEN GULE STOL (WEBTALK): HBDI - Hvilken hjernetype er du?

       

                                                                                                          

Hvilken hjernetype er du?

Kender du det?
Nogle gange føles det som at dine kollegaer kun er sat i verden for at irritere dig. 
Det er de ikke, men du kan være helt sikker på at de tænker det samme om dig.

Vi er alle sammen mennesker, og vi ønsker alle at gøre vores bedste og lykkes sammen med vores kollegaer. Når tingene kører på skinner, og livet smiler til os, er det nemmere at omfavne og værdsætte alles forskelligheder. Men når vi er under pres, stressede eller mangler søvn, kan selv den mindste forskel få os til at føle, at verden er vendt på hovedet – og det er ofte her de største misforståelser opstår.

Vi har alle en iboende trang til at forbinde os med andre mennesker, forstå deres behov og kommunikere vores egne behov. Vores sprog er vores vigtigste redskab til dette formål. Men her er en del af udfordringen - vores sprog er dybt påvirket af den hjernetype, vi repræsenterer blandt andet i HBDI. Og det betyder, at der kan opstå misforståelser og konflikter - store som små - på arbejdspladsen.

HBDI - også kendt som Whole Brain - giver indsigt i, hvorfor vi tænker forskelligt og har forskellige præferencer for opgaveløsning. Det hjælper os med at forstå, hvordan vores hjerner arbejder og hvordan vi bedst kan kommunikere og samarbejde med andre.

Ved at opdage vores egen hjernetypepræference og lære at genkende andres kan vi skabe bedre forståelse, forbedre vores kommunikation og styrke vores samarbejde på arbejdspladsen. HBDI giver os værktøjer til at udnytte vores forskelligheder som en styrke og skabe en mere harmonisk og effektiv arbejdskultur.

Uanset om du er en leder, projektleder eller bare ønsker at forbedre dine kommunikationsfærdigheder, vil HBDI give dig værdifuld indsigt i, hvordan du bedst kan navigere i den komplekse verden af forskelligheder og samarbejde.

 

Oplægsholder
Stig Buestad-Kjeldsmark er indehaver af Kjeldsmark Aps, en virksomhed der fokuserer på ledelsesudvikling, lederuddannelse, og stressrådgivning.

 

 

Sted
ZOOM . Linket bliver sendt ud dagen inden. 


Tid
Tirsdag d. 28. november 2023 kl. 16.30 - 17.30

 

 

Målgruppen for medlemsmødet
Byggeøkonomer og kollegaer fra medlemsvirksomhederne. 

 

 

Pris
Medlemsmødet er gratis for medlemmer af foreningen og medarbejdere fra medlemsvirksomhederne.
Hvis din virksomhed ikke er medlem, men du alligevel gerne vil deltage koster det 1.250 kr. + moms at deltage.

 Tilmelding
Tilmelding til medlemsmødet skal ske via mail til Kalinka Stapput. Skriv i mailen om du er uddannet byggeøkonom eller en kollega. 
Hvis man udebliver fra medlemsmødet uden at have meldt afbud (senest dagen før), vil der blive pålagt et ekstra gebyr på 1.250 kr. på næste kontingentopkrævning. 


 

Tilmeldingsfrist 
26. november 2023 kl. 12.00 


Ændringer i programmet
Vi forbeholder os ret til at ændre i både program og datoer, så hold jer selv opdateret på hjemmesiden.

 

 


Hvor/Hvornår

Dato og tid:

28-11-2023 16:30 - 17:30

Adresse:

,

Kontaktinfo:

kst@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

40

Mødested:

Zoom

Telefon:

2237 5616