Rundvisning i Strandgade 7 også kaldet Ørkenfortet

 

AFLYST!

 


Den ikoniske christianshavner, Strandgade 7, får nyt liv og transformeres fra kontorejendom til femstjernet hotel med den multinationale hotelkæde NH Hotel Group som operatør. Det betyder en gennemgribende renovering og ombygning af ejendommens godt og vel 33.000 m².

 

Kært og markant barn har mange navne, og sådan er det også for Strandgade 7, der bedst kendes under navnet Ørkenfortet. Den karakteristiske ejendom står som et arkitektonisk pejlemærke ved Knippelsbro og markerer indgangen til Christianshavn og Amager.

Den synlige placering på Torvegade og ejendommens markante bygningskrop gør det næsten umuligt ikke at få øje på Strandgade 7, når man, ligesom tusindvis af andre, passerer forbi.

Bygningen har siden 1995 været ejet af ATP Ejendomme, der som bygherre står bag den gennmgribende ombygning og modernisering, der er sket med respekt for ejendommes karakter og egenart, tegnet af Arkitema Architects og Henning Larsen Architects og med NCC Danmark som entreprenør.

 

VIGTIG INFORMATION
Bemærk at det er et byggepladsbesøg og du derfor selv skal medbringe dine sikkerhedssko og hjelm. Husk også et gyldigt coronapas. Vi sørger for at der er håndsprit.

 

DATO & TID
Mandag d. 28. juni 2021 kl. 16.00 til 17.30

 

HVEM VISER OS RUNDT
Byggeøkonom Mette Munkedahl Tange fra ATP Ejendomme

 

ADRESSE
Strandgade 7
1401 København K

Vi mødes ved porten ved havnekanten.

 

HVEM KAN DELTAGE
Alle medlemmer af Danske Byggeøkonomer, både byggeøkonomer og deres kollegaer.

Der er plads til max. 40 deltagere.

 

TILMELDING
Senest d. 25. juni via email til Danske Byggeøkonomers sekretariatsleder Kalinka Stapput.

 

LÆS
Vi forbeholder os retten til at opkræve 450 kr. på næste kontingentopkrævning, hvis ikke man dukker op på dagen uden at have meldt afbud

 

HUSK
Bemærk at det er et byggepladsbesøg og du derfor selv skal medbringe dine sikkerhedssko og hjelm. Husk også et gyldigt coronapas. Vi sørger for at der er håndsprit.

 

 

 

 

 

 

 


Hvor/Hvornår

Dato og tid:

28-06-2021 16:00 - 17:30

Adresse:

Strandgade 7 Strandgade 7 , 1401 København K

Kontaktinfo:

kst@byggeokonomer.dk

Deltagerantal:

40

Mødested:

Vi mødes ved porten ved havnekanten

Telefon:

22375616