Foreningens lejlighed i Bagenkop på Langeland

 

 

 

Hvem kan leje lejligheden?

Lejligheden er foreningens og kan derfor kun udlejes til Byggeøkonomer, som er medlem af foreningen OG deres kollegaer fra medlemsvirksomhederne.

Her kan du se om din virksomhed er medlem
 

Se om lejligheden er ledig nederst på denne side i reservationsformularen.

 

Beskrivelse af lejligheden

Lejligheden er beliggende på Bagenkop Havn, som både er en aktiv fiskerihavn og en velbesøgt lystbådehavn. På havnen ligger også flere kiosker, en bager og byens Brugsen. Lejligheden har frit udsyn over havet og stranden fra den ene side og husene og havnen fra den anden. 

Lejligheden er beliggende på 1 og 2. sal og er på 123 kvm. Der er snilt plads til 6 personer fordelt over 3 soveværelser med dobbeltsenge. På 1 sal er der to altaner, et stort køkkenalrum, et soveværelse og et badeværelse. På 2. sal er stuen, et badeværelse mere og yderligere to soveværelser. Der er internet og et SmartTv i lejligheden.

 

Se plantegning nedenfor

 

     

Området

Lejligheden er beliggende på Sydlangeland, hvorfra der er rig mulighed for at opleve den smukke kuperede natur og ét af Langelands varetegn, nemlig de "vilde heste". Her er gode muligheder for lange gode vandreture til fx. Gulstav Mose eller Dovns Klint, hvor man i godt vejr kan se helt til Tyskland. Langeland i sig selv er også interessant at udforske, her finder man et varieret landskab, flere små søde byer, flotte strande, gode restuaranter og masser af små gallerier. Lejligheden er perfekt til badeliv, men også til lange blæsende gåture i efteråret og om vinteren. Apropos badeliv, så er man ved at bygge et havnebad på Bagenkop Havn, hvorfra man også vil kunne bade om vinteren. Lejligheden er altså et godt udgangspunkt året rundt. 

Det er desværre ikke tilladt at have hund med i lejligheden. 

 

Ønsker du at leje lejligheden?

I januar måned har Byggeøkonomerne førsteret til at booke en uge i 2024. Hvis flere ønsker samme uge, vil der foregå lodtrækning. Den 1. februar vil kalenderen også være åben for kollegaer fra medlemsvirksomhederne. 


Lejeperioden løber altid fra mandag til mandag - man lejer således lejlighed i en hel uge uanset om man måske bare vil bruge den i en forlænget weekend. 

 


Prisen er reguleret d. 12. december 2023. 

                    

 

 


Booking af lejlighed

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at reservere lejligheden.

I dropdown menuen i formularen, kan du se, hvilke uger lejligheden er ledig i. Lige ovenfor i tabellen, kan du se, hvad den koster at leje i den pågældende uge. Prisen er inkl. forbrug og afsluttende rengøring. 

Du har først booket lejligheden endeligt, når du har indsendt formularen til os og har fået en skriftelig bekræftelse fra os. 

 

1Udfyld felterne nedenfor hvis du ønsker at reservere lejligheden

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Indtast en gyldig mailadresse
Skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer

2

Er din virksomhed medlem af foreningen?



Vælg venligst en mulighed fra listen
Skal udfyldes

3Vælg hvilken uge du ønsker at leje lejligheden i?

Kalinka Stapput
Kontakt
Kalinka Stapput
Ansvarlig for udlejning af lejligheden
Tlf.: 2337 5616